Sveriges mest sålda lådcykel

När du väljer Cargobike får du en cykel som är testad i över tio år i vårt Skandinaviska klimat. Vi är störst i Sverige på lådcyklar och vi vågar också påstå att vi står för Sveriges tryggaste lådcykelköp. Cargobike är ett av få cykelföretag i Europa som låtit det oberoende testorganet TüV kvalitetstesta våra lådcyklar.

Cargobike står för hantverk, trygghet, kunskap och service. Vi lägger ner själ i våra cyklar i allt från ritbord, montering och verkstad, för att du ska få ett så tryggt och smidigt transportmedel som möjligt.


Vision

För en bättre framtid

En Cargobike är ett klimatsmart transportalternativ. Dessutom är det ett praktiskt och lättanvänt transportmedel. Vi vill ge er den tryggaste lådcykeln samtidigt som vi vill vara med och ändra dagens standard för hur vi dagligen förflyttar oss. Det må låta högtravande men att byta ut bilen mot en Cargobike är faktiskt att ta hand om planeten. En stor del av våra vardagliga bilresor kan enkelt bytas ut med en Cargobike-resa. Våra smarta lådor för olika typer av varutransport kan lätt anpassas för att vara så smidiga som möjligt för din vardag.

Historia

Från dröm till Sveriges största

Cargobike grundades redan 2007. Då var vi pionjärer i Sverige inom lådcyklar. Med åren har vi ständigt vidareutvecklat och förbättrat våra modeller.
Idag är vi störst i Sverige på lådcyklar.
Vårt engagemang fortsätter att växa och vi kommer fortsätta att jobba stenhårt för att kunna ge er Sveriges tryggaste lådcykelköp!Cargobike Delight
38.995,00 kr 

Cargobike DeLight är en av våra mest älskade modeller och vår absoluta premiumcykel. Det är en toppmodern lådcykel med väl genomtänka komponenter och utsökt design. Helt enkelt ett resultat av all den kunskap vi skaffat oss som Sveriges äldsta lådcykelleverantör. Med DeLight 2022 har vi utmanat oss själva och höjt såväl form som funktion ytterligare ett snäpp.

Den starka mittmonterade motorn från Bafang är integrerad för minimerat underhåll. Motorn på 80Nm ger nästan dubbelt så mycket kraft i varje tramp jämfört med en bakmonterad motor.

Dessutom känner den av hur hårt du trampar och kompenserar assistansnivån. Batteriet på 16Ah från Samsung/LG laddar du enkelt i ett vanligt eluttag. På styret finner du ett uttag för USB-laddning och cykeln är utrustad med automatisk belysning både fram och bak. Hjulen är konstruerade i helgjuten magnesium helt utan ekrar.

DeLight 2022 har bland annat ett utanpåliggande 8-växelsystem från Shimano, bakram i aluminium samt hydrauliska skivbromsar fram och bak. Batteriet sitter väl dolt i ett låsbart förvaringsutrymme i den bakre sittbänken. I lådan finns säten med plats för upp till fyra säkert bältade barn eller utrymme för rejält med packning.  

Cargobike Delight Dog
40.995,00 kr

DeLight Dog är en modell i vår DeLightserie, vår premiumlinje av lastcyklar. Det innebär bland annat en stark mittmonterad motor från Bafang. DeLight Dog är ett smidigt färdmedel för såväl hundägare eller för dig som har behov av att lasta utan att behöva utföra höga lyft. 

Med den integrerade mittmonterade motorn från Bafang, på hela 80Nm, får du nästintill dubbelt så mycket kraft jämfört med en bakmonterad motor. Motorn känner av hur hårt du trampar och kompenserar assistansnivån därefter.

Lådan har en transparent lucka i fronten som enkelt öppnas åt sidan och är utrustad med en bänk som fungerar lika väl till sittbänk eller förvaringslåda. Bänken är försedd med två säkerhetsbälten, för att även barn ska färdas säkert i lådan. Hjulen är i helgjuten magnesium utan ekrar. Cykeln har hydrauliska skivbromsar fram och bak samt ljusautomatik.
Växelsystemet består av ett utanpåliggande 8-växelsystem från Shimano och i styret finns ett uttag för USB-laddning.

Bakramen är konstruerad i hållbar aluminium och batteriet på 16Ah från Samsung/LG sitter väl dolt i ett låsbart förvaringsutrymme.

Cargobike Flex
32.995,00 kr

Cargobike Flex är en flexibel lastcykel som genom sin mångsidighet hjälper såväl familjer som verksamheter att få ihop vardagspusslet. I många fall kan Cargobike Flex ersätta bilresor. Snällt mot både din plånbok och miljön! 

Frontlådan på Cargobike Flex har två bänkar med plats för upp till fyra barn, som sitter säkert med hjälp av trepunktsbälten. Den ena bänken har inbyggt lås för säker förvaring och hjulen är i helgjuten magnesium. En stor fördel med helgjutna hjul är att det inte finns några ekrar att justera.

Du känner igen designen på ram, frontlåda och hjul från vår modell Cargobike DeLight. Men till skillnad från vår DeLight, finner du här en 45Nm motor från Bafang monterad i bakhjulet och batteriet sitter i den bakre pakethållaren.

Flex har hydrauliska bromsar samt ljusautomatik som standard, samt ett 12,8Ah batteri från Samsung/LG. Cykeln är utrustad med ett utanpåliggande 7-växelsystem från Shimano och har en beräknad räckvidd på upp till 50 kilometer.